Tapahtumat

Vuosi 2020

 • Kuntovihot valmiina kirjauksiin eri pisteissä, siis Kirjurissa, Katinkurussa ja keskustan uimahallilla

 

Tammi-maaliskuu

 •  

Huhti-kesäkuu

 • Jaoston risteily.

Heinä-syyskuu

 • Jazz-leirinnät
 • Senioritapaaminen elokuun puolessa välissä.
 • Seuran Syysretki 

Loka-joulukuu

 • Jaoston perinteinen joululounas 
 • TUL:n Veteraanipäivät  syksyllä
 • Jaoston oma risteily tai muu retki kiinnostavaan kohteeseen
 •  Seuran joulujuhla Käppärän koululla 
 • .
Tästä voi todeta, että hyvää oli.
Kalamestari palkintonsa TUL 100 sukkineen.
Tässä kaikki palkintoja saaneet kalastajat ja sienestäjät yhteiskuvassa.
Odottelua
Ja juttua riittää
Seuran puheenjohtaja Lari Haanpää tuo seuran tervehdyksen tilaisuuteen.
Lentopallomestarit vas. Matti Lehtonen ja Reijo Oras
Ulkopelejä

 

 

 

 

 

 

Syysretki ja seuran ongintamestaruuskisa pidettiin 29.9.2019 Tammen tilalla

 

Perinteiden mukaan kokoonnuimme taas Tammen tilalle tarkoituksenamme nauttia raikkaasta syysilmasta ja luonnonantimista.

Aloitimme tulokahveilla ja Kaijan leipomilla piirakoilla, miehet odottivat malttamattomina onkikisan alkua ja taisi siinä niin käydä, että vähän ennen yhtätoista he jo olivat rannalla kaloja narraamassa.

Osa naisista lähti metsäkierrokselle, sieneen ja marjaan tai ainakin ajateltiin käydä Siltainsuolla katsomassa olisiko karpaloita, no ei ollut oliko jo noukittu vai oliko niitä ollutkaan, kun oli niin kuiva kesä.

Sieniä sentään saatiin hyvän joukon, pääasiassa lampaankääpiä, mutta sehän on mitä parhain ruokasieni. Naisten palattua mökille miehetkin olivat jo saaneet kisansa päätökseen ja odottivat saaliin punnitusta.

Voittajaksi selvisi Hannu Mäkinen = eniten kaloja 1850g, hän sai myös suurimman  kalan 380g että pienimmän kalan palkinnon. Timolla oli suurin särki ja hänkin sai tietenkin saavutuksestaan palkinnon. Sienestäjistä Kaija löysi eniten 1650g ja sai myös palkinnon.

Sääennuste oli luvannut sateista keliä ja Porista lähtiessämme vähän tihuuttikin, mutta kun pääsimme Tammeen sade loppui ja ilma parani, aurinkokin alkoi paistaa. Tapahtumassa oli mukana 11 seuran jäsentä, retken päätteeksi otettiin vielä yhteiskuva kaikista palkinnon saajista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PYRINNÖN SENIORIT  KOOLLA 2019 

Kunto / veteraanijaosto kutsui seuran 65 vuotta täyttäneet jäsenet TUL:n 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä  tapaamiseen Luodon siirtolapuutarhan kerhomajalle. Elokuisen iltapäivän aikana yli 50:n pyrintöläisen joukko tapasi tuttuja ja muisteli menneitä.

Ohjelmaan kuului mm. muisteluita seuran toimintavuosilta eri vuosikymmenten kautta. Jaosto oli valmistellut listan, jossa oli kultakin seuran vuosikymmeneltä yksi merkittävä tapahtuma ja lopuksi jäsenet äänestivät siitä mikä heidän mielestään oli sykähdyttävin. Tällaiseksi tuli tilaisuuden henkeen erinomaisesti sopien Porin Pyrinnön paluu Työväen Urheiluliittoon.

Porin Pyrintö on Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen lentopallomestariseura.Jokkueen kapteeni ja kaksi kertaa Suomen parhaaksi lentopalloilijaksi valittu Matti Lehtonen ja toinen mestaripelaaja Reijo Oras muistelivat vuoden 1957 ratkaisuhetkiä.

Tuttuun tapaan Eero Ala-Sipilä oli taas laatinut tietovisan, jonka teemana oli TUL ja Pyrintö. Kiperiin kysymyksiin parhaiten vastasi Pauli Pihlajamäki. Tietovisan jälkeen siirryttiin ulkopeleihin, joita oma seremoniamestarimme Kauko Marjamäki oli taas tuonut koeteltavaksemme.

Osanottajien toive tapaamisten jatkosta on täysin selvä ja se velvoittaa jatkamaan. Seniorien tapaamisessa tulee korostetusti esiin "Pyrinnön henki", jonka varaan toiminnassa on niin usein tukeuduttu.