Ikäluokkamestaruus Poriin!

21.4.2024

Sulkapallon ikäluokkamestaruus Poriin
Espoon Tapiolassa pelattiin sulkapallon ikäluokkamestaruuksista ja junioreiden Suomen mestaruuksista. Kilpailuun osallistui 130 nuorta alle 9 vuotiaista alle 17 ikäluokkaan asti. Porin Pyrinnöstä kilpailussa pelasi viisi junioria, joista kolme ylsi mitaleille.

Tyttöjen kaksinpelin alle 11 -luokassa Amanda Saarinen voitti kultaa. Saarinen lähti kilpailuun ensimmäiseksi sijoitettuna ja näytti heti ensimmäisissä otteluissa minkä takia. Aditri Mitral (ESB) ja Oona Ikävalko (TS) taipuivat erin 2-0 kahdessakymmenessä minuutissa. Kolmantena vastaan tuli toiseksi sijoitettu Vilma Lindell (ParBa), jonka pelityyli on tullut kuitenkin jo tutuksi Saariselle. Paikka loppuottelussa heltisi selkein pistein 21-12, 21-11.

Loppuottelussa vastaan asettui ulottuva Sanvi Duggirala (TS), joka oli onnistunut aiemmassa kohtaamisessa yllättämään Saarisen. Tällä kertaa sitkeys ja ratkaisupaikkojen kylmäpäiset ratkaisut käänsivät pitkät pallorallit kuitenkin porilaisen  eduksi pistein 21-18, 21-19.

Tämän lisäksi Pyrintöön tuli hopeaa alle 11 -luokan sekanelinpelissä, jossa pelasivat Saarinen ja Arnav Dubey. Värisuora täydentyi poikien alle 11 -luokan nelinpelissä, josta veljekset Arnav ja Arav Dubey nappasivat pronssia