Pelivuoro sulkapallokoululaisille sunnuntaisin

19.8.2023

Sulkapallokoululaisille tarkoitettu pelivuoro on sunnuntaisin klo 13-14 Porin Tennishallilla. Vuorolla ei ole ohjausta. Kentät 1-5 ovat pelaajien omatoimisessa käytössä, eikä erillistä ilmoittautumista ole. Omat välineet mukaan. Pelivuoro kuuluu sulkapallokoulun hintaan eli on ilmainen sulkapallokoulaisille.

Vuorolle voi ottaa kaverin tai vanhemman pelikaveriksi. Osallistujamäärän mukaan pelataan kokonaisilla tai puolikentillä. Jos kaikki eivät ruuhkatilanteessa mahdu kerralla kentille, kenttäpaikkoja on vuoroteltava niin, että ainakin sulkapallokoululaiset pääsevät vuorollaan kentälle.

Tärkeää on huomata, että osallistujamäärät vaihtelevat kovasti kerrasta toiseen. Välillä on ruuhkaa, mutta viime kaudella useasti oli liiankin paljon tilaa kentillä. Jos jollakin kerralla on ruuhkaa, kannattaa silti tulla toisella kerralla uudestaan. Useimmiten puolikentälle mahtuu aina pelaamaan. Seuraamme osallistujamääriä. Jos käyttöä ei tule, joudumme miettimään vuorosta luopumista, joten toivomme kentille aktiivista käyttöä. 

Hauskoja pelihetkiä!