PoPyn Lounasulkaturnaus la 30.9.: Turnaustiedot ja aikataulut

28.9.2023

Porin Pyrinnön Aurubis Lounasulka -junioriturnaus pelataan Porin Tennishallilla tulevana lauantaina, 30.9. Ensimmäiset ottelut polkaistaan käyntiin klo 9.

Turnauksen tiedot ja aikataulut löytyvät tournamentista. Pelaajat-välilehdeltä halutun pelaajan nimen valitsemalla löytyy pelaajakohtaiset aikataulut. HUOM! Useissa luokissa on myös jatkopelejä ja tournament ei osaa näyttää jatkopelejä suoraan pelaajan ottelulistassa. Kaikilla osallistujilla on vähintään kolme kaksinpeliä (ellei tule viime hetken poisjääntejä) - älä poistu ennen kuin olet saanut varmasti kaikki otteluasi pelattua. Asian voi aina tarkastaa toimitsijoilta.

Muutama muistutus vielä ennen turnausta

  • Ottelut pelataan pelaajien omilla aitosulkaisilla palloilla. Jos sinulla ei ole palloja, niitä voi ostaa yksittäin toimitsijapöydältä (2eur - varaa tasaraha tai maksa mobile paylla)
  • Tule ajoissa hallille (vähintään puoli tuntia ennen ensimmäistä peliä). Turnaus pyritään viemään läpi reippaalla aikataululla ja otteluita voidaan aloittaa joskus hieman etuajassa, jos pelaajat ovat valmiina.
  • Muista reilu ja reipas kisahenki!

Tervetuloa turnaukseen! Lauantaina nähdään.

Antti Vainio, PoPy (apvaini@gmail.com / 040 0629 924), kisavastaava