Uintiryhmien kevään viimeiset harjoitukset ovat viikolla 20. 

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!Syksyllä harjoitukset alkavat/jatkuvat viikolla 38. 

Uusien uimareiden ilmoittautumisesta ilmoitetaan myöhemmin. 


Seuran lasten(1-6. lk/v 2012-2017 synt) kesäleirille 29.7.-1.8.2024 Tammen tilalle ilmoittautuminen 31.5.2024 mennessä. Leirillä on vielä tilaa.
Uintikausi  2023-2024

Vapaita paikkoja ryhmiin voi kysellä lähettämällä viestiä: uinti@porinpyrinto.fi. Viestiin lapsen nimi, ikä, taitotasosta tietoa sekä vanhemman yhteystiedot. Tieto jos joku päivä ei käy missään tapauksessa tai päivätoive. 

Aikuisten mahdollisesta uintitekniikkakurssista ilmoitetaan myöhemmin täällä.


Seuramestaruusuinten 2023 tulokset löytyvät Tulokset-osiosta.Jaoston syysvuosikokouksessa 2023 palkitut Sofia, Simo Ja Ellen

Löydät uintijaoston sekä seuran myös instagramissa @popy_swimmingteam  ja @porin_pyrintö 

#PorinPyrintö #PoPy #popyswimmingteam

Uintijaoston Facebook-ryhmä: Porin Pyrintö Swimming Team.

Vanhemmat, uimarit ja muut toiminnasta kiinnostuneet ryhmään mukaan! :)

Facebookissa myös Porin Pyrinnön jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä Porin Pyrintö ry, sekä samalla nimella seuran tykkäys/kannustus-sivu Porin Pyrintö ry.

If you need to contact us in English or have some questions about swimming as a hobby, please send e-mail to: Pauliina Hurme --> pauliina884@hotmail.com. We are happy to help!☺

Kynttilauinnit Ulvilan Kaskelotissa vietetty, kiitos osallistuneille sekä kiitos yhteistyöstä FrY.

Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle, ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.

Uimataito ja siihen liittyvät hengenpelastustaidot ovat olennainen osa lasten ja nuorten kehittymistä. Uimataito avaa tien hyödylliseen ja monipuoliseen liikuntaan ja harrastusmaailmaan.