Kaarinan kisoista runsaasti mitaleja ja menesetystä poriin!

7.11.2022

Kaarinan uudessa palloiluhallissa pelattiin Sulkapalloseura Clearin järjestämät kansalliset kilpailut. Valioluokassa Tommi Ruoho eteni loppuotteluun asti ilman erätappioita. Finaalissa Juuso Kuoppala (AK) oli kuitenkin parempi pistein 21-14, 21-11 ja hopeaa Ruoholle.

”Tuli liikaa matalia nostoja, joissa oli huono kaari. Sitä kautta Kuoppala pääsi hallitsemaan. Enemmän olisi pitänyt pelata etukentän kautta, niin olisi saanut hyökkäyspaikkoja ja itse vietyä peliä” analysoi Ruoho loppuottelun jälkeen.

A-luokan sekanelinpelissä PoPyn juniorit Antti Kivioja ja Silja Uusi-Salava tulivat toiseksi. Luokan voittivat Tapio Turunen ja Maria Mattila (Clear/ParBa) pistein 21-19, 21-13. Miesten nelinpelissä Kivioja ja Anton Blomqvist (ParBa) sijoittuivat hopealle, kultamitalit nappasi kolmieräisen taistelun jälkeen Miikka Karkaus ja Markus Kyheröinen (BadU/PuiU). Pisteet 21-17, 11-21, 21-16.

”Liikaa virheitä, varsinkin kolmannessa erässä tuli epäpuhtaita osumia. Näkyvyys hallissa ei ollut paras mahdollinen” Kivioja kertasi nelinpelin ratkaisuvaiheita.

Myös Uusi-Salavalle jaettiin kilpailussa toinen hopea, kun naisten nelinpeli Raisa Kaupin (Eve) kanssa päättyi toiselle sijalle. Kultaa veivät Iina Soini ja Isabel Wang (Clear/ParBa) pistein 21-16, 18-21, 21-16.

PoPyn juniorien hyvää menestystä täydensivät miesten B-luokassa Arttu Vainio hopeamitalillaan ja naisten sarjassa Chonticha Kiatkhunthod voittamalla kultaa C-luokassa.

Lisäksi Minttu Ruotsalaiselle kultaa tyttöjen alle 17-vuotiaissa ja hopeaa sekanelinpelin alle 15-vuotiaissa. Poikien nelinpelin alle 15-vuotiaissa hopeaa Peetu Kivistölle ja Jere Puhakalle. Kivistölle toinen hopea poikien alle 11-vuotiaiden kaksinpelistä.