PoPyläiset menestyksekkäitä Porin Aurubis Lounasulka-turnauksessa 30.9.2023

30.9.2023

Porin Pyrinnön juniorit menestyivät jälleen hienosti Lounasulka-turnauksessa, joka tällä kertaa järjestettiin kotimaisemissa Porin Tennishallissa la 30.9.2023.

A-luokassa voitot jäivät Poriin: poolissa 1 voiton nappasi Minttu Ruotsalainen ja poolissa 2 Peetu Kivistö (hopealla Anna Koskela).

B- ja C-luokissa kullat karkasivat muiden seurojen edustajille, hopeat jäivät Poriin: Siina Kivistö (B) ja Leevi Lahtinen (C).

D-luokassa kaikki osallistujat edustivat Porin Pyrintöä, joten kaikki mitalit jäivät kotiseuralle: poolissa 1 kultaa Amanda Saariselle, hopeaa Joona Tanniselle. Poolissa 2 kulta Onni Koivistolle, hopea Julius Siistoselle.

E-luokassa porilaisista kultaa saivat Arav Dubey (pool 1) ja Arnav Dubey (pool 2) ja hopealla ylsivät Oliver Kuntola (pool 2) ja Elmeri Koivisto (pool 3).

Myös nelinpeliluokissa porilaisilla oli hyvä pelipäivä. Kultaa omissa pooleissa saavuttivat Arav ja Arnav Dubey, Nella Pirhonen ja Amanda Saarinen sekä Siina Kivistö ja Moona Kivitie. Hopeaa vastaavasti saivat parit Julius Siiskonen ja Joona Tanninen, Ilona Viitanen (parina Aaron Virtanen, Clear) sekä Anna Koskela ja Minttu Ruotsalainen.