LASTEN TUNNIT

 

Leikkiliikunta 3-4 v. + 5-6 v.

Pienten lasten tunneilla liikutaan monipuolisesti ikätason mukaisesti. Tunti koostuu mm. juoksuleikeistä, temppuilusta, musiikkiliikunnasta ja erilaisista liikuntaleikeistä. Lisäksi harjoitellaan voimistelun alkeita. Ryhmät harjoittelevat lukuvuoden aikana kaksi liikunta-/tanssiesitystä, jotka esitetään seuran joulujuhlassa ja kevätpäättäjäisissä.

 

Jumppa, tytöt 1-2 lk. + 3-6 lk.

Koululaisten jumpassa liikutaan monipuolisesti ikätason mukaisesti. Tunneilla harjoitellaan voimistelullisia liikkeitä ja taitoja sekä pelataan erilaisia liikuntaleikkejä. Ryhmät harjoittelevat lukuvuoden aikana kaksi tanssiesitystä, jotka esitetään seuran joulujuhlassa ja kevätpäättäjäisissä.

 

Perhejumppa

Perheliikuntatunnilla lapsi toimii oman vanhemman kanssa. Tunti koostuu ohjatusta musiikkiliikunnasta, juoksuleikeistä, temppuilusta, loruttelusta ja laululeikeistä. Tärkeää tunnilla on iloinen yhdessä tekeminen ja positiivinen vuorovaikutus vanhemman ja lapsen välillä. Tunnille voi osallistua perheen kaikkien alle kouluikäisten lasten kanssa, mutta suositeltavaa on, että jokaista lasta kohden olisi mukana yksi aikuinen.

 

Ohjelmaryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu 9-11-vuotiaille motivoituneille voimistelusta innostuneille lapsille. Ryhmä harjoittelee koreografioita ja taitoja tavoitteellisesti. Ohjelmaryhmän on tarkoitus osallistua kilpailuihin jonka lisäksi ryhmä voi esiintyä erilaisissa tapahtumissa.