LASTEN TUNNIT

Leikkiliikunta 3-4 v. + 5-6 v.

Pienten lasten tunneilla liikutaan monipuolisesti ikätason mukaisesti. Tunti koostuu mm. juoksuleikeistä, temppuilusta, musiikkiliikunnasta ja erilaisista liikuntaleikeistä. Lisäksi harjoitellaan voimistelun alkeita. Ryhmät harjoittelevat lukuvuoden aikana kaksi liikunta-/tanssiesitystä, jotka esitetään seuran joulujuhlassa ja kevätpäättäjäisissä.


Jumppa, tytöt 1-5 lk.

Koululaisten jumpassa liikutaan monipuolisesti ikätason mukaisesti. Tunneilla harjoitellaan voimistelullisia liikkeitä ja taitoja sekä pelataan erilaisia liikuntaleikkejä. Ryhmät harjoittelevat lukuvuoden aikana kaksi tanssiesitystä, jotka esitetään seuran joulujuhlassa ja kevätpäättäjäisissä.


Perhejumppa

Perheliikuntatunnilla lapsi toimii oman vanhemman kanssa. Tunti koostuu ohjatusta musiikkiliikunnasta, juoksuleikeistä, temppuilusta, loruttelusta ja laululeikeistä. Tärkeää tunnilla on iloinen yhdessä tekeminen ja positiivinen vuorovaikutus vanhemman ja lapsen välillä. Tunnille voi osallistua perheen kaikkien alle kouluikäisten lasten kanssa, mutta suositeltavaa on, että jokaista lasta kohden olisi mukana yksi aikuinen.


  AIKUISTEN TUNNIT

Keppijumppa

Jumppa, jossa tehdään liikkumisen perusliikkeitä kepin kanssa. Keppi tehostaa liikkeitä ja auttaa erityisesti lihasvoiman, vartalon hallinnan ja ryhdin kehittämisessä sekä hartia- ja selkäseudun jumpassa. Todella tehokasta ja lihaksia muokkaavaa.


Muokkaus

Sekä hypyttömiä askelsarjoja että hyppyjä sisältävä aerobic-tunti. Askellusten lisäksi tehokas lihaskunto-osuus ja loppuvenyttelyt. Sopii kaikille.


Tuolijumppa

Tehokkaita ja yksinkertaisia liikkeitä tuolia apuna käyttäen. Sopii kaikille.


Syvänvedenjumppa

Tehokkaasti rasvaa polttavaa ja kiinteyttävää vesiliikuntaa, jossa edetään vedessä pystyasennossa juoksuliikkeitä tehden. Välillä pysähdytään tekemään tehokkaita vesivoimisteluliikkeitä. Apuna käytetään kelluttavaa, vyötärölle sidottavaa vesijuoksuvyötä. Sopii kaikille liikkujille. Hyppyallas.