Harrasteuinti

PORIN PYRINNÖN UINTIJAOSTO TARJOAA TOIMINTAA MYÖS HARRASTELIJOILLE!!

Jaostossa toimii eri tasoisia harrasteryhmiä eri-ikäisille uimareille. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmissä keskitytään tekniikan kehittämiseen ja kunnon ylläpitämiseen.


KESKIVIIKKONA  klo 19.45-20.30 on harrasteryhmä, jossa ui pääasiassa yläasteikäisiä nuoria, mutta yläikäraja on 100 vuotta, sillä ikä ei ole este uinnin harrastamiselle. Tässä ryhmässä keskitytään uintiin ja kunnon kohottamiseen ja ylläpitämiseen sekä mukavaan yhdessäoloon. Myös tekniikkaan saa opetusta, jos siihen nähdään tarvetta. Ryhmän uintivaatimustaso on vähintään 200m ilman taukoja. (Valmentaja Pauliina Hurme) (rata 6 matala) 

SUNNUNTAINA  klo 13.00-14.00, ryhmässä on 7-12 -vuotiaita lapsia. Ryhmässä ollaan harrastemielellä; opetellaan oikeaa uintitekniikkaa ja välillä leikitään. Uintivaatimustaso 25m SUJUVASTI, harjoitukset ovat altaan syvässä päässä. (Valmentajat Satu, Matti ja Simo) (rata 5 syvä)

Sunnuntain ryhmän kevään ensimmäiset harjoitukset 14.1.2024

RYHMÄSSÄ ON TILAA! 

*********************************************************************************

Ilmoita ohjaajalle, kun et pääse harjoituksiin.

*********************************************************************************Pää edellä-hyppyjen harjoittelua harrasteryhmässä.