Sulkapallokoulu

Sulkapallokoulu  8 - 18-vuotiaille tytöille ja pojille

 

Sulkapallokoulu tarjoaa ryhmiä niin vasta-alkajille, kuin jo vähän pidempään lajin parissa viihtyneille lapsilla ja nuorille. Perusryhmässä lähdetään liikkeelle aivan perusasioista (mailaotteet, lyöntitekniikka, liikkuminen, jne). Jatkoryhmissä keskitytään edelleen taitojen kartuttamiseen joka osa-alueella.

Sulkapallokouluun ilmoittaudutaan kauden alussa nettilomakkeella. Ilmoittautumiskäytännöstä tiedotetaan aina erikseen Porin Pyrinnön Sulkapallojaoston sivuilla. Syyskaudelle ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti samassa ryhmässä myös kevätkaudella. Valmentajat voivat siirtää pelaajia ryhmästä toiseen kesken kauden, jotta löydetään joka pelaajalle sopivin ryhmä.

Sulkapallokoulumaksu maksetaan erikseen syksyn ja kevään osalta. Maksu sisältää opetuksen, kenttämaksut ja pallot. Pelaajan pitää myös liittyä Porin Pyrinnön jäseneksi jonka vuosimaksu vuonna 2022 on alle 15 -vuotiailta 15€ ja vanhemmilta 25€.  Porin Pyrintöön voit liittyä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tarkemmat tiedot (mm. kohderyhmä, harjoitusajat, hinnat) tarjolla olevista sulkapallokoulun ryhmistä löytyy Ryhmät-sivulta. Sulkapallokoulun perustiedot löytyvät Sulkapallokoulun ohjeista.

Varusteet

Pelaajat tarvitsevat harjoituksiin mukaan sisäpelikengät, liikuntaan sopivat vaatteet (esim. shortsit ja t-paita), juomapullon ja oman mailan. Seura tarjoaa pallot harjoituksissa. Seuralla on lainamailoja, joita riittää muutamalle halukkaalle aloittelijalle, mutta kauden edetessä on kaikkien hyvä ostaa oma sulkapallomaila. Perusmailalla pääsee hyvään alkuun.

 

Kiinnostaako myös kilpaileminen?

Halutessaan sulkapallokoululaiset voivat lähteä kokeilemaan sulkapallo kilpalajina. Tähän erinomaisen mahdollisuuden tarjoavat Lounais-Suomen Sulkapalloyhdistyksen, Lounasulan, järjestämät matalan kynnyksen kilpailut. Kilpailuja järjestetään kuukausittain Lounais-Suomen alueella.

Lisätietoa: Juniorikilpailu

Kiinnostaako kilpaileminen vieläkin enemmän?

Mikäli kilpapelaaminen ja omien taitojen määrätietoisempi parantaminen herättää intoa, Porin Pyrinnöllä on myös erilliset kilparyhmät tätä tarkoitusta varten.

Lisätietoa: Juniori Kilparyhmät