PoPyn kansallisissa menestystä Pyrintöläisille!

26.1.2020

Porin Pyrintö järjesti viikonloppuna kansalliset sulkapallokilpailut, joihin osallistui 22 kotijoukkueen pelaajaa. Pyrinnön pelaajat eivät tyytyneet pelkkään kisajärjestäjän rooliin, vaan esiintyivät myös kentällä erinomaisesti.

Valioluokassa pelattiin miesten kaksinpeli, josta Tommi Ruoho nappasi ensimmäisen luokkavoittonsa korkeimmalle sarjatasolle nousunsa jälkeen. Tampereen Eetu Miettinen ja Raision Mazen Hilal kaatuivat molemmat puhtaasti erin 2-0.

Nelinpelin A-luokassa Ruoho ja Aapo Räikkönen ottivat kultaa niin ikään ilman erätappioita. Loppuottelussa tappion kärsivät PoPyn Timo Viitanen ja kaarinalainen Mikael Piippo. Tämä oli porilaisparin ensimmäinen luokkavoitto A-luokassa. Räikkönen voitti A-luokassa myös kaksinpelin, loppuottelussa kaatui Jarkko Rantanen Turusta erin 2-0.

Ruohon menestys jatkui myös sekanelinpelin A-luokassa, josta irtosi kolmas kultamitali Silja Uusi-Salavan kanssa. Ruoho ja Uusi-Salava pelasivat parina ensimmäistä kertaa, mutta yhteistyö sujui heti aukottomasti. Ainoa erätappio tuli loppuottelussa, jossa porilaiset kukistivat turkulaisparin Miikka-Matias Holm / Tiia Tiainen erin 2-1.

Uusi-Salava pelasi erinomaisesti myös naisten nelinpelissä, jossa hän osallistui ensimmäistä kertaa A-luokkaan. Hän ei kumarrellut etukäteen kovemmaksi arvioimiaan vastustajia, vaan otti parinsa Maria Mattilan (Parainen) kanssa luokkavoiton. Kaikki ottelut selvästi erin 2-0 parille Uusi-Salava / Mattila. Hopeaa luokassa Juulia Holmalle ja Anni Räikköselle. Holmalle kultaa Naisten kaksinpelin A-luokasta.

Lisäksi Uusi-Salava saavutti hopeaa B-luokan kaksinpelissä, sekanelinpelin C-luokan voitto Henri Vainiolle ja Mari Nurmilolle, sekä nelinpelin C-luokan hopeaa Henri ja Antti Vainiolle.

 

 

25.1.2020 Porin Pyrinnön kansallinen 2020, Pori

 

MS V

1

Tommi Ruoho

MS A

1

Aapo Räikkönen

MS C

3/4

Henri Vainio

WS A

1

Juulia Holma

WS A

3

Anni Räikkönen

WS B

2

Silja Uusi-Salava

MD A

1

Aapo Räikkönen / Tommi Ruoho

MD A

2

Timo Viitanen / -

MD A

3/4

Teemu Peippo / -

MD C

2

Antti-Pentti Vainio / Henri Vainio

MD 45

4

Jouni Länsiharju / -

NPH

3

Toni Collander / - 

WD A

1

Silja Uusi-Salava / -

WD A

2

Juulia Holma / Anni Räikkönen

WD A

3

Elina Huhtanen / -

WD B

3

Mari Nurmilo / Miia Vainio

XD A

1

Silja Uusi-Salava / Tommi Ruoho

XD A

3/4

Timo Viitanen / -

XD B

2

Juulia Holma / Teemu Peippo

XD C 

1

Mari Nurmilo / Henri Vainio

XD C

2

Miia Vainio / Antti-Pentti Vainio

17 kilpailijaa osallistui PoPysta

Kaikki tulokset löytyy täältä