Minisulkkis

                                                                                                                                                         In English

Tiedotukset

- Muistakaa pestä kädet ennen ja jälkeen harjoitusten. Ei kipeänä harjoituksiin. Jos seuratoimintaan tulee rajoituksia koronan takia, mahdollisista muutoksista tulee aina tieto tälle sivulle. Jos ei muuta tietoa ole, harjoitukset pidetään tavalliseen tapaan, mutta tarpeen mukaan sisältöä pyritään muokkaamaan Porissa vallitsevan tilanteen mukaan esim välttämällä tarkemmin suoraa kontaktia lasten välillä, jos tilanne pahenee.

- Kausimaksut on lähetetty kaikille sähköpostilla

- Syyslomalla harjoitukset tavalliseen tapaan.

MINISULKIS PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä: 4 - 7-vuotiaille suunnattu harrasteryhmä, jossa tutustutaan leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla sulkapalloon. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Ekaluokkalaiset sopivat vielä hyvin minisulkikseen.
Varustus: Asustus, jossa on mukava liikkua (sekä lapselle että vanhemmalle). Juomapullo on hyvä varata mukaan. Muita omia välineitä ei tarvita.
Missä: Porin Tennishalli, Isomäki
Milloin: Sunnuntaisin klo 12-13
Mitä maksaa: 60 euroa/syyskausi 2020 + Porin Pyrinnön jäsenmaksu 12eur/vuosi. Jos useampi perheen lapsista osallistuu minisulkikseen, ensimmäisen lapsen jälkeen jäsenmaksu lopuille lapsille sisarusalennuksella 40e/lapsi. Jatkajat saavat syyskauden alennettuun hintaan koronan vuoksi keskeytyneen kevätkauden vuoksi: 40e/syyskausi (sisarusalennuksella 30e/syyskausi)
Lisätietoja: popy.sulkis@gmail.com ja 0447131277 (Miia)