Minisulkkis

                                                                             In English

Tiedotteet

- Porissa kansalliset kisat 23.9 (aikuisia ja junioreita) ja LounaSulan juniorikisat 30.9. Molemmat ovat lauantaita, joten eivät vaikuta minisulkikseen, mutta paikalle voi tulla katsomaan. Linkeistä pääsee kisasivuille ja lähellä kisapäivää aikataulut.

- Ryhmä kaudelle 2023-2024 alkaa olla täynnä. Voit silti Ilmoittautua lomakkeella niin katsomme löytyykö vielä tilaa. Ilmoitamme, jos tilaa ei ole ja joudut jonotuslistalle.

MINISULKIS PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä: 4 - 7-vuotiaille suunnattu harrasteryhmä, jossa tutustutaan leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla sulkapalloon. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Ekaluokkalaisetkin kuuluvat meillä vielä minisulkikseen.
Varustus: Asustus, jossa on mukava liikkua (sekä lapselle että vanhemmalle). Juomapullo on hyvä varata mukaan. Muita omia välineitä ei tarvita. Sisäpelikengät ja oman mailan voi ottaa jos sellaiset on
Missä: Porin Tennishalli, Isomäki
Milloin: Sunnuntaisin klo 12-13
Mitä maksaa: 60 euroa/puolivuotiskausi (syksyn 2023 hinta) + Porin Pyrinnön jäsenmaksu 15eur/vuosi. Jos useampi perheen lapsista osallistuu minisulkikseen, ensimmäisen lapsen jälkeen kausimaksu lopuille lapsille sisarusalennuksella 40e/lapsi. Sama ryhmä jatkaa automaattisesti kevätkaudelle. 
Lisätietoja: popy.sulkis@gmail.com ja 0447131277 (Miia)