Minisulkkis

Ajankohtaista

  • Viimeinen minisulkisvuoro tänä vuonna su 15.12. Minisulkiksen kenttävuorot on loman ajaksi peruttu. Perhesulkiksen vuoro su klo 13-14 on yleensä ollut käytössä myös loma-aikoina.

  • Tarkista näiltä sivuilta kevään aloitusaika vielä myöhemmin, mutta näillä näkymin jatkamme taas 12.1.2020.

  • Nyt on mahdollisuus tilata lapselle pelipaita seuran logolla. Halutessaan saa paidan selkään nimen. Hinta on 15 euroa. Kuvan paidasta (FZ Mane Polo) näet Martekmanin sivuilta. Paitaa voi vielä tulla kokeilemaan ke 4.12 klo 18 (sulkapallokoulu) ja minisulkiksessa su 8.12. Jos et pääse paitaa kokeilemaan näinä aikoina, mutta haluat sen ostaa, ota yhteyttä ohjaajiin (popy.sulkis@gmail.com).

  • Muistutuksena ja selvennyksena käyttäytymisohjeita harjoituksiin ja harjoituksia odottaessamme, jottemme häiritse muita pelaajia, emmekä satuta itseämme

    • Kentälle tai kentän reunan lähelle ei saa mennä jos kentällä on peli käynnissä. Erityisesti annettava rauha minisulkisvuoroa ennen kentillä oleville. Kulku kävelyalueella penkkien lähellä, kaukana kentistä.

    • Reuna-alueillekaan ei saa pelata ennen minisulkisvuoroa, ettemme häiritse kentän vuokranneita pelaajia

  • Auta sulkapallojaosta parilla nettisivun klikkauksella: Ilmoittaudu Satakunnan osuuskauppaan kannustajaksi. Tämä ei esim. vaikuta bonuksiisi, mutta sulkapallojaos saa hieman lisärahaa kannustajien määrän mukaan. Huomioi, että kannustajiksi täytyy ilmoittautua joka vuosi erikseen. Katso ohjeita täältä tai vanhat ohjeet täältä.

MINISULKIS PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä: 4 - 7-vuotiaille suunnattu harrasteryhmä, jossa tutustutaan leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla sulkapalloon. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Ekaluokkalaiset sopivat vielä hyvin minisulkikseen.
Varustus: Asustus, jossa on mukava liikkua. Juomapullo on hyvä varata mukaan. Muita omia välineitä ei tarvita.
Missä: Porin Tennishalli, Isomäki
Milloin: Syksyllä 2019 sunnuntaina klo 12-13
Mitä maksaa: Porin Pyrinnön jäsenmaksu 12eur/vuosi + syyskauden maksu 60e. Jos useampi perheen lapsista osallistuu minisulkikseen, ensimmäisen lapsen jälkeen jäsenmaksu lopuille lapsille sisarusalennuksella 40e/lapsi.
Lisätietoja: popy.sulkis@gmail.com ja 0447131277 (Miia)
Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu vielä uusia lapsia. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.