Minisulkkis

                                                                                                                                                         In English

Tiedotteet

Kauden 2022-2023 ilmoittautuminen on avattu: Ilmoittaudu

Minisulkiksen ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.9.2022 klo 12-13. Sekä uudet että vanhat 4-7 -vuotiaat pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Katso perustiedot tietolaatikosta sivun alaosasta. Mitään alkutasovaatimusta meillä ei ole. Kaikkien kanssa edetään tason mukaan ja harjoituksia sovelletaan tarpeen mukaan. Osa lapsista esimerkiksi aloittaa pelaamisen ilmapallolla, kun taas toiset pelaavat jo pitkiäkin palloja sulkapallon kanssa. Kauden aikana kaikilla taidot varmati karttuvat.. Tulkaa mukaan kokeilemaan!

MINISULKIS PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä: 4 - 7-vuotiaille suunnattu harrasteryhmä, jossa tutustutaan leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla sulkapalloon. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Ekaluokkalaisetkin kuuluvat meillä vielä minisulkikseen.
Varustus: Asustus, jossa on mukava liikkua (sekä lapselle että vanhemmalle). Juomapullo on hyvä varata mukaan. Muita omia välineitä ei tarvita. Sisäpelikengät ja oman mailan voi ottaa jos sellaiset on
Missä: Porin Tennishalli, Isomäki
Milloin: Sunnuntaisin klo 12-13
Mitä maksaa: 60 euroa/puolivuotiskausi (syksyn 2022 hinta) + Porin Pyrinnön jäsenmaksu 15eur/vuosi. Jos useampi perheen lapsista osallistuu minisulkikseen, ensimmäisen lapsen jälkeen kausimaksu lopuille lapsille sisarusalennuksella 40e/lapsi. Sama ryhmä jatkaa automaattisesti kevätkaudelle
Lisätietoja: popy.sulkis@gmail.com ja 0447131277 (Miia)