Minisulkkis

                                                                                                                                                         In English

Tiedotteet

- Harjoitukset tavalliseen tapaan koulujen syyslomasta huolimatta!

- Laskut on lähetetty kaikille sähköpostiin

- Seuraa sulkapalloa: Tärkeitä kisoja tulossa Suomeen. Ehkä lapsetkin jonkin hetken jaksavat seurata huippusulkapalloa ruudun ääressä. Tai tule katsomaan Porin kisoja:

- Harkat joka sunnuntai klo 12-13 joulutaukoon saakka. Tänne tulee aina ilmoitus, jos on harjoitusten osalta jotain poikkeavaa..

 

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022

 

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2021-2022: sähköpostilla popy.sulkis@gmail.com tai soittamalla 0447131277 (Miia)

Perustiedot minisulkiksesta (hinnat, yhteystiedot yms) löydät tietolaatikosta tämän sivun lopusta. Ota yhteyttä, jos tarvitset muita lisätietoja!

 

MINISULKIS PÄHKINÄNKUORESSA

Mitä: 4 - 7-vuotiaille suunnattu harrasteryhmä, jossa tutustutaan leikkien ja erilaisten harjoitusten avulla sulkapalloon. Myös vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Ekaluokkalaisetkin kuuluvat meillä vielä minisulkikseen.
Varustus: Asustus, jossa on mukava liikkua (sekä lapselle että vanhemmalle). Juomapullo on hyvä varata mukaan. Muita omia välineitä ei tarvita. Sisäpelikengät ja oman mailan voi ottaa jos sellaiset on
Missä: Porin Tennishalli, Isomäki
Milloin: Sunnuntaisin klo 12-13
Mitä maksaa: 60 euroa/syyskausi 2021 + Porin Pyrinnön jäsenmaksu 12eur/vuosi. Jos useampi perheen lapsista osallistuu minisulkikseen, ensimmäisen lapsen jälkeen kausimaksu lopuille lapsille sisarusalennuksella 40e/lapsi.
Lisätietoja: popy.sulkis@gmail.com ja 0447131277 (Miia)