Kausi 2023-2024


Ajankohtaista-sivuilta löydät Pyrinnön luistelujaostoa koskevat tuoreimmat uutiset ja vanhat jutut vasemmalta palstalta vuosijärjestyksessä.


Ennätystehtailua Viking Racessa

Alankomaiden Heerenveenissä kilpailtiin Euroopan 11-16-vuotiaiden huippukilpailu Viking Race:ssa, jossa mukana oli 19 suomalaista, joista 4 porilaisia nuoria. Kaikki suomalaisluistelijat tehtailivat ennätyksensä uusiksi ja saivat maistiaisen hollantilaisluistelijajuniorien arjesta perhemajoitusten myötä.

Koko porilainen kvartetti paranteli henkilökohtaisia ennätyksiään. Erik Vuorisalo sijoittui D2-poikien sarjassa sijalle 15. Veikka Kaiku oli puolestaan 16:s C1-pojissa. C1-tytöissä Milla Isokorpi oli 23:s ja C2-tytöissä Iiris Vuorisalo 24:s.


Kausi Porin tekojääradalla päättyy

Kauden 2023-2024 viimeinen jäävuoro luistellaan 5.3.2024.Viking Race

PORIN PYRINNÖSTÄ lähtee peräti viiden nuoren ryhmä maaliskuussa pikaluistelun junioreiden epävirallisiin EM-kilpailuihin. Kilpailut käydään Hollannin Heerenveenissä.


Kilpailut Porissa

Kilpailun tulokset julkaistu Kilpailut ja tulokset osiossa


European Youth Country Match

Hollannin Heerenveenissä järjestettiin C- ja B-juniorien harjoitusleiri ja ikäkausimaaottelu 13.-16.12.2023. Porista mukana olivat Milla, Iiris ja Veikka. Alla kuvasatoa reissusta.


Laura Kivioja Italiassa

Kauden ensimmäinen neo-senioreiden maailmancupin osakilpailu pidettiin Italiassa 25.-26.11. Mukana oli myös Porin Pyrinnön Laura Kivioja. Tuloksena 500m 12. ja 1000m 16. sijat.


Kilpailukausi avattu onnistuneesti Seinäjoella

Porilaisia pikaluistelijoita oli Seinäjoen starttiviivalla 8 kpl, G-juniorista Master luistelijaan. Yhteistä kaikille oli se, että kilpalujen päätyttyä kaikki osallistuneet seisoivat palkintopallilla! Ei huono...Myös Porissa päästy jäälle!

Iloisena yllätyksenä myös Porissa tekojäärata saatiin auki suunniteltua aiemmin. Jäälle päästiin 14.11.2023. Jää vaikuttin oikein hyvältä ja liukkaalta...


Kausi avattu!

Kausi avattiin seinäjoella sunnitelmien mukaan. Keli vaihteli kolmen päivän aikana melkoisesti (kuten alla olevista kuvista näkyy), mutta kaiken kaikkiaan oli hieno päästä taas jäälle...Kesäkausi päättyy ja luistelukausi on alkamassa!


Murtuneet luut on korjattu ja kertyneet tikit on poistettu... Onneksi vaaralliseksi osoittautunut peruskuntokausi on päättymässä ja pian päästään kotimaan jäille tositoimiin! Luistelukausi aloitetaan perinteisesti Seinäjoen jääleirillä 10.11.2023 17:00 – 12.11.2023 12:00.


Myös Porissa on aloitettu tekojään jäädytys!