Yleisluistelijoiden SM- kilpailut 22.-23.12.2018

Hyviä suorituksia popyn ja htu.n luistelijoilla haasteellisista olosuhteista huolimatta.

Naisissa edustivat PoPyn Tilda-Sofiia Oras ja Laura Kivioja sekä HTU.n Sanni Rosendahl.

Joukkuekilpailu

Minsk leiri

Leirillä oli mukana Satakunnasta luistelijat Laura Kivioja ja Sanni Rosendahl.

Leirillä oli harjoitukset kaksi kertaa päivässä. Jääharjoittelu sekä kuivaluistelu ja koordinaatioharjoitukset .

Lauantaina kilpailtiin Valko-venäjän luistelijoiden kanssa massastartissa. Kaikilla oli hyviä suorituksia. Laura Kivioja luisteli 12.kierroksen kilpailussa hienosti toiseksi. Valitettavasti aamun kovan harjoituksen jälkeen Sanni sairastui eikä päässyt osallistumaan kisaan.

Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä. Nyt harjoitellaan neljä viikkoa kotona, jonka jälkeen ollaan pitempiä pätkiä lokakuussa Saksan Inzelissä, kertoo valmentaja Kimmo Kivioja

Porin Pyrinnön urheilukerho

Urheilukerho aloittaa to 24.5.2018 Kirjuriluodon Areenalla klo 10.00 - 19.00.

Urheilukerhoa pidetään torstaisin klo 18.00 - 19.00 aina elokuun loppuun. Vetäjät ilmoittavat paikan WhatsAppissa. Urheilukerho on tarkoitettu 7 - 14 vuotiaille nuorille ja on ilmainen Porin Pyrinnön jäsenille. Urheilukerhossa harrastamme monipuolista liikuntaa ulkona. Muistathan sään mukaisen varustuksen ja juomapullon. Urheilukerhoon voi osallistua koko perhe.

Ota yhteyttä Annukka Oras 044 301 4667 tai Annakaisa Kivioja 040 7727208, jotta pääset WhatsApp ryhmään.

Short Tackin SM- kilpailut Pajulahdessa 27.5.2018

Short Trackin SM- kilpailut luisteltiin Multiskate leirin päätteeksi sunnuntaina 27.5.2017 Pajulahden urheiluopistolla. Kilpailumatkoina oli 500m ja 1000m. Molempien matkojen mestaruudet luisteli Porin Pyrinnön Kaj Humisto.

Luistelukauden päättäjäiset

Luistelukauden päättäjäistilaisuus ja palkitsemisjakotilaisuus pidettiin iloisen keilailun merkeissä Porin keilahallissa.

Vikingrace 2.-3.3.2018 Heerenveen

Perjantaina 2.3. ja lauantaina 3.3. luisteltiin nuorten 11 - 16 vuotiaiden "Euroopan mestaruuskilpailut" Hollannin Heerenveenissä

Suomen joukkueessa luisteli Porin Pyrinnöstä Laura Kivioja ja Elma Setälä kansainvälisessä T14 sarjassa sekä Harjavallan työväen luistelijoista Sanni Rosendahl kansainvälisessä tytöt 13 sarjassa.

Yhteispisteissä T14 sarjassa Lauran sijoitus oli 9. ja Elman 24 sekä T13 sarjassa Sannin sijoitus oli 19.

Kaikki tytöt luisteli jälleen uusia henkilökohtaisia ennätyksiä lähes joka matkalla.

Seinäjoella luisteltiin Ikäkausimaaottelu FIN-SWE-NOR-DEN/UK

Porin Pyrinnöstä Suomen joukkueessa luisteli C tyttöjen sarjassa Laura Kivioja ja Elma Setälä sekä Sanni Rosendahl HTU:sta.

Laura Kivioja keräsi Suomen joukkueen suurimman pistesaldon 63 pistettä luistelemalla lauantaina 500 metrin matkavoittoon ja 1000 metrin 2. sijalle. Myös sunnuntaina 500 metriltä tuli matkavoitto ja 1500 metriltä 3. sija.

Norja vei tuttuun tapaan voiton 847 pisteellä ja Suomi oli toinen 641 pisteellä sekä Ruotsi kolmas 388 pisteellä lisäksi uudet kilpakumppanit Tanska ja Englanti sekajoukkueella jäi neljänneksi.

Kilpailun tulokset

Viestikilpailun tulokset

Maajoukkueiden pisteet

Suomen Luisteluliiton Nuoriso Cup ja Juniori Cup päätökseen

Nuoriso Cup ja Juniori Cup luisteltiin päätökseen Oulussa 18.2.2018.

Porin Pyrinnöstä osallistui Nuoriso Cupiin tyttöjen sarjaan Laura Kivioja joka sijoittui jaetulle toiselle sijalle 60 pisteellä, sekä Elma Setälä jonka sijoitus oli kuudes 53 pisteellä.

Nuoriso Cupin poikien sarjassa luisteli Ilmo Haikonen sijalle yksitoista 49 pisteellä sekä Nuutti Palonen sijalle yhdeksäntoista 22 pisteellä.

Juniorikupissa toiseksi luisteli Eemil-Oskar Oras 46 pisteillä. Tilda-Sofiia Oras luisteli jaetulle kymmenelle sijalle 10 pisteellä.

Valkeakosken Hakan kansalliset kilpailut ja SAUL SM- kilpailut 10.2.2018

Lauantaina 10.2.2018 luisteltiin Valkeakoskella kansalliset kilpailut.

Porin Pyrintöä edusti Ilmo Haikonen luisteli D pojissa kuudenneksi ja F pojissa Eerik Vuorisalo luisteli kolmanneksi.

Harjavalla työväen luistelijoita edusti Hertta Rosendahl E tytöissä voittaen sarjansa sekä F pojissa Alvari Rosendahl myös voittaen sarjansa.

Hopealuistinfinaali ja Junioreiden SM- kilpailut Helsingissä 2.-4.2.2018

Viikonloppuna 2.-4.2.2018 luisteltiin Hopealuistinfinaali ja Junioreiden SM- kilpailut Helsingin Oulunkylän tekojääradalla.

Porin Pyrintöä edusti Eemil-Oskar Oras A pojissa sijoittuen yhteispisteissä neljänneksi ja matkakohtaisessa 5000 metrin SM- kilpailuissa Eemil Oskar luisteli pronssia. A tytöissä Tilda-Sofiia Oras joutui keskeyttämään kilpailut sairastumisen vuoksi. Laura Kivioja C tytöissä voitti sarjansa ja Elma Setälä sijoittui toiseksi. Ilmo Haikonen luisteli D pojissa kuudenneksi. Eerik Vuorisalo luisteli E pojissa yhdeksänneksi ja Nuutti palosen sijoitus oli 11.

Harjavalla työväen luistelijoita edusti Sanni Rosendahl C tytöissä keskeytti kilpailun kolmen matkan jälkeen ja Hertta Rosendahl E tytöissä sijoittuen toiseksi sekä E pojissa Alvari Rosendahl luisteli viidenneksi.

E sarjan tulokset

A - D sarjojen tulokset

Viestien tulokset

Clas Thunbergin muistokilpailut Helsingissä 20.1.2018

Lauantaina 20.1.2018 luisteltiin Clas Thunbergin muistokilpailut Helsingin Oulunkylän tekojääradalla.

Porin Pyrintöä edusti Eemil-Oskar Oras A pojissa sijoittuen kolmanneksii sekä Laura Kivioja C tytöissä sijoittuen ensimmäiseksi ja Elma Setälä sijoittuen neljänneksi. Ilmo Haikonen luisteli D pojissa viidenneksi. Nuutti Palonen luisteli E pojissa seitsemänneksi. F pojissa Eerik Vuorisalo luisteli neljänneksi.

Harjavalla työväen luistelijoita edusti Sanni Rosendahl C tytöissä sijoittuen toiseksi ja Hertta Rosendahl E tytöissä sijoittuen myös toiseksi sekä F pojissa Alvari Rosendahl luisteli toiseksi.

MATKAKOHTAISET- JA SPRINTTEREIDEN SM-KILPAILUT HELSINGISSÄ 12.-14.1.2018

Helsingin Oulunkylässä luisteltiin matkakohtaiset- ja sprinttereiden SM-kilpailut 12.-14.1.2018.

Pyrinnön kuuden hengen joukkue saavutti kahdeksan mitalia ja neljä ennätyksiä.

C-tytöissä Laura Kivioja luisteli matkakohtaiset mestaruudet 500m, 1000m ja 1500m.

A-tytöissä Tilda-Sofiia Oras luisteli 500m ensimmäiseksi, 1000m ja 1500m toiseksi sekä 5000m neljänneksi.

A-pojissa Eemil-Oskar Oras luisteli 500mviidenneksi, 1000m ja 1500m neljänneksi.

Naisissa Laura Kivioja luisteli yhteispisteissä (500m+1000m+500m+1000m) pronssia ja Tilda-Sofiia Oras kuudenneksi.

Pyrintö saavutti naisten Team Sprintissä pronssia joukkueella Annakaisa Kivioja, Tilda-Sofiia Oras ja Laura Kivioja. Miehissä sijoitus oli neljäs joukkueella Kimmo Kivioja, Kaj Humisto ja Eemil-Oskar Oras.