Etusivu

  • Sunnuntain harrasteryhmässä klo 13-14 (8-12v) on vielä tilaa, uimataitovaatimus 25m, ryhmä harjoittelee 25m altaan syvässä päässä. Ohjajaa Satu Uusitalo. Yhteydenotot uusitalo.satu@dnainternet.net
  • Vesipeuhularyhmät ovat täynnä, muihin ryhmiin löytyy vielä joihinkin paikkoja. 

 

TIEDUSTELUT KOSKIEN VAPAITA PAIKKOJA!

Mikäli tiedustelet jonotuspaikkaa Vesipeuhulaan, yhteys Katriina Mäkilehtoon, katriina.makilehto@gmail.com

Mikäli taas paikkaa vesiralli-/tekniikka- tai harrasteryhmään, yhteys Pauliina Hurmeeseen, pauliina884@hotmail.com

 

 

Ryhmiä ja paikkoja saadaan lisää, kun saadaan lisää ohjaajia mukaan toimintaan! Jos ohjaaminen kiinnostaaa,  ottakaa yhteyttä!

Uintijaoston Facebook-ryhmä: Porin Pyrintö Swimming Team.

Vanhemmat, uimarit ja muut toiminnasta kiinnostuneet ryhmään mukaan! :)

Facebookissa myös Porin Pyrinnön jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä Porin Pyrintö ry, sekä samalla nimella seuran tykkäys/kannustus-sivu Porin Pyrintö ry.

 

Nyt löydät seuran myös instagramissa @porin_pyrintö #PorinPyrintö #PoPy! 

 

 

Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle, ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.

Uimataito ja siihen liittyvät hengenpelastustaidot ovat olennainen osa lasten ja nuorten kehittymistä. Uimataito avaa tien hyödylliseen ja monipuoliseen liikuntaan ja harrastusmaailmaan.

 

 

If you need to contact us in English or have some questions about swimming as a hobby, please send e-mail to: Pauliina Hurme --> pauliina884@hotmail.com. We are happy to help!☺