Etusivu

  • HIIHTOLOMAVIIKOLLA SUURIN OSA HARJOITUKSISTA PERUTTU. KAIKKI VESIPEUHULAT PERUTTU (su peuhula peruttu 23.2.), KAIKKI VESIRALLIT PERUTTU.

 

  • Seuramestaruusuintien tulokset Tulokset osiossa, kun valitsee vuoden 2019. Kiitos osallistujille sekä järjestelyissä mukana olleille.

 

  • Uusien uimarien ilmottautumisessa peuhularyhmät tulivat täyteen, jonottajia n. 10kpl. Ison altaan ryhmiin joitakin paikkoja jäljellä.

 

  • Erityisryhmässä on tilaa viidelle (5) uimarille!! Lisätiedot ryhmän vaatimuksista löydät Ryhmät-osiosta.

 

  • Jos kysyttävää laita viestiä katriina.makilehto@gmail.com (peuhula lasten allas) sekä pauliina884@hotmail.com (vesiralli- ja harrasteryhmät iso allas)

 

  • Ohjaajia tarvitaan, jos olet valmis avuksi altaalle tai pienten kanssa pukuhuoneessa auttamaan, ole yhteydessä katriina.makilehto@gmail.com

 

***************************************************************************************

Yhyeyshenkilöt:

Vesipeuhula: katriina.makilehto@gmail.com

Vesiralli- ja harrasteryhmät: pauliina884@hotmail.com

Nopeuttaaksesi tiedustelua kerro lapsen nimi, ikä ja tämänhetkinen uimataito.

(päivitetty 25.11.2019)

Uintijaoston Facebook-ryhmä: Porin Pyrintö Swimming Team.

Vanhemmat, uimarit ja muut toiminnasta kiinnostuneet ryhmään mukaan! :)

Facebookissa myös Porin Pyrinnön jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä Porin Pyrintö ry, sekä samalla nimella seuran tykkäys/kannustus-sivu Porin Pyrintö ry.

 

Nyt löydät seuran myös instagramissa @porin_pyrintö #PorinPyrintö #PoPy! 

 

 

Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle, ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.

Uimataito ja siihen liittyvät hengenpelastustaidot ovat olennainen osa lasten ja nuorten kehittymistä. Uimataito avaa tien hyödylliseen ja monipuoliseen liikuntaan ja harrastusmaailmaan.

 

 

If you need to contact us in English or have some questions about swimming as a hobby, please send e-mail to: Pauliina Hurme --> pauliina884@hotmail.com. We are happy to help!☺