Etusivu

ASIAA UINTIMAKSUISTA! Uimahallin suljettua ovensa on tullut paljon kyselyitä kevään maksujen palauttamisesta, kun harrastamaan ei enää pääse. 

Uintijaoston johtokunnassa odotamme seuran päätöstä yhtenäisestä linjasta, miten toimitaan, jottei tule erilaisia/epätasa-arvoisia käytäntöjä eri jaostojen välillä. Olkaa kärsivällisiä ja odottakaa rauhassa päätöstä. 

Myöskään Merikarvian leirin maksujen osalta palautuksia ei vielä tehdä, katsotaan olisiko leiri mahdollista pitää kesäkuussa tai heti alkusyksystä. Toki, jos ei onnistu tai uimari ei pääse osallistumaan, niin raha palautetaan.

KAIKKI UINTIHARJOITUKSET PERUTTU TOISTAISEKSI!

Porin kaupunki aikoo noudattaa valtioneuvoston antamia askelmerkkejä. Näin ollen Pori peruu kaikki yli 500 hengen tapahtumat.

 

Lisäksi kaupunki rajoittaa tilojensa käyttöä. Kaupunki sulkee toukokuun loppuun asti seuraavat tilat: Promenadi-sali, Karhuhalli, keskustan ja Noormarkun urheilutalot, molemmat uimahallit, maauimala, skeittihalli, harjoitusjäähallia ja Isomäki Areena.

 

Uimaliiton asettama  rajoite jäsenseuroille

Kaikki Suomen Uimaliiton alaiset kilpailutapahtumat ja ottelut perutaan 31.5. asti henkilömäärästä riippumatta.

 

 

 

  • Erityisryhmässä on tilaa viidelle (5) uimarille!! Lisätiedot ryhmän vaatimuksista löydät Ryhmät-osiosta.

 

  • Jos kysyttävää laita viestiä katriina.makilehto@gmail.com (peuhula lasten allas) sekä pauliina884@hotmail.com (vesiralli- ja harrasteryhmät iso allas)

 

  • Ohjaajia tarvitaan, jos olet valmis avuksi altaalle tai pienten kanssa pukuhuoneessa auttamaan, ole yhteydessä katriina.makilehto@gmail.com

 

***************************************************************************************

Yhyeyshenkilöt:

Vesipeuhula: katriina.makilehto@gmail.com

Vesiralli- ja harrasteryhmät: pauliina884@hotmail.com

Nopeuttaaksesi tiedustelua kerro lapsen nimi, ikä ja tämänhetkinen uimataito.

(päivitetty 13.3.2020)

Uintijaoston Facebook-ryhmä: Porin Pyrintö Swimming Team.

Vanhemmat, uimarit ja muut toiminnasta kiinnostuneet ryhmään mukaan! :)

Facebookissa myös Porin Pyrinnön jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä Porin Pyrintö ry, sekä samalla nimella seuran tykkäys/kannustus-sivu Porin Pyrintö ry.

 

Nyt löydät seuran myös instagramissa @porin_pyrintö #PorinPyrintö #PoPy! 

 

 

Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle, ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.

Uimataito ja siihen liittyvät hengenpelastustaidot ovat olennainen osa lasten ja nuorten kehittymistä. Uimataito avaa tien hyödylliseen ja monipuoliseen liikuntaan ja harrastusmaailmaan.

 

 

If you need to contact us in English or have some questions about swimming as a hobby, please send e-mail to: Pauliina Hurme --> pauliina884@hotmail.com. We are happy to help!☺