Etusivu

  • Porin Pyrinnön leikkiurheilukoulu 7-10-vuotiaille aloittaa 3.9., harjoitukset tiistaisin 17.30-18.30 Cygnaeuksen koulun pihassa. Ohjelmassa erilaisia lajikokeiluja mm. pallopelejä, yleisurheilua, parkouria, jumppaa, uintia. Ohjaajana toimii Mervi Männistö ja vaihtelevasti muita seuran ohjaajia ko. lajin parista. Paikkoja on vielä vapaana, ilmottautumiset suoraan Merville numeroon 0442666528. Hinta 30€/syksy + seuran jäsenmaksu 12€/vuosi. 

 

  • Uusien uimarien ilmottautumisessa peuhularyhmät tulivat täyteen, jonottajia n. 10kpl. Ison altaan ryhmiin joitakin paikkoja jäljellä. 

  • Erityisryhmässä on tilaa viidelle (5) uimarille!! Lisätiedot ryhmän vaatimuksista löydät Ryhmät-osiostaina. 

 

  • Jos kysyttävää laita viestiä katriina.makilehto@gmail.com (peuhula lasten allas) sekä pauliina884@hotmail.com (vesiralli ja harrasteryhmät iso allas)

 

  • Ohjaajia tarvitaan, jos olet valmis avuksi altaalle tai pienten kanssa pukuhuoneessa auttamaan, ole yhteydessä katriina.makilehto@gmail.com

 

***************************************************************************************

Yhyeyshenkilöt:

Vesipeuhula: katriina.makilehto@gmail.com

Vesiralli- ja harrasteryhmät: pauliina884@hotmail.com

Nopeuttaaksesi tiedustelua kerro lapsen nimi, ikä ja tämänhetkinen uimataito.

(päivitetty 26.2.2018)

Uintijaoston Facebook-ryhmä: Porin Pyrintö Swimming Team.

Vanhemmat, uimarit ja muut toiminnasta kiinnostuneet ryhmään mukaan! :)

Facebookissa myös Porin Pyrinnön jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä Porin Pyrintö ry, sekä samalla nimella seuran tykkäys/kannustus-sivu Porin Pyrintö ry.

 

Nyt löydät seuran myös instagramissa @porin_pyrintö #PorinPyrintö #PoPy! 

 

 

Pohjoismaisen uimataidon määritelmän mukaan henkilö, joka pudottuaan syvään veteen niin, että pää käy veden alla ja päästyään uudelleen pinnalle, ui yhtäjaksoisesti 200 metriä, josta 50 metriä selällään, on uimataitoinen.

Uimataito ja siihen liittyvät hengenpelastustaidot ovat olennainen osa lasten ja nuorten kehittymistä. Uimataito avaa tien hyödylliseen ja monipuoliseen liikuntaan ja harrastusmaailmaan.

 

 

If you need to contact us in English or have some questions about swimming as a hobby, please send e-mail to: Pauliina Hurme --> pauliina884@hotmail.com. We are happy to help!☺